(Galatasaray - Mersin İ.Y.) Terim, Şaş, Davala atıldı masör Teknik Direktör oldu

Galatasaray yedek kulübesi önünde yaşanan bir pozisyonda hakemin vermiş olduğu karara sinirlenen Fatih Terim, önüne gelen topu sert bir şekilde yere vurduktan sonra önce maçın dördüncü hakemi, ardından da maçın hakemi Süleyman Abay'ın üzerine yürüdü.

Yardımcılarının tutmaya çalıştığı Fatih Terim'in siniri geçmedi. Uzun süre sinirli bir şekilde maçın hakemi ile tartışan tecrübeli hoca, tribünlere gönderildi. Terim bu esnada maçın gözlemcisi ile de el kol hareketleriyle sinirli bir tartışma yaşadı.

Maçın ilk yarısının bitiminde de karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay, protestolar altında soyunma odasına gitti. 

KULÜBEDE HOCA KALMADI

İlk yarının sonlarına doğru Fatih Terim'in tribüne gönderilmesinin ardından ikinci yarıda önce antrenör Hasan Şaş daha sonrasında da Ümit Davala maçın hakemi tarafından oyun dışına gönderildi. Sarı - kırmızılı takım masör Uğur Durul'a emanet edildi. Bu pozisyonun ardından saha içine iki taraftar girdi. Güvenlik güçleri bu kişileri hemen saha dışına çıkardı.

TAFFAREL ÇIKACAK

Galatasaray'da bu yaşananlardan sonra Süper Lig'in 29. haftasında Karabük deplasmanında oynayacağı Kardemir karabükspor maçında takımın başında maça çıkacak teknik adam kalmadı. Kardemir Karabükspor maçında yedek kulübesinde kaleci antrenörü Taffarel olacak. CİHAN

TERİM'DEN RIDVAN DİLMEN'E SERT TEPKİ

MAÇIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

MELO MAÇ SONU NELER SÖYLEDİ?

KUTLU'DAN TEPKİ: ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OLSA...

SEMİH KAYA NELER SÖYLEDİ?