Fredrik Midtsjö takımda en iyi anlaştığı ismi açıkladı

Galatasaray'ın yeni transferi Fredrik Midtsjö, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Midtsjö, takımda en iyi anlaştığı oyuncuyu açıklarken, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın AZ Alkmaar'dan kadrosuna kattığı Norveçli oyuncu Fredrik Midtsjö, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk haftasındaki Antalyaspor maçında oyuna sonradan girip son dakikalarda Bafetimbi Gomis'e yaptığı asistle galibiyetin mimarlarından olan Midtsjö, sarı kırmızılı takıma geldiği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Fredrik Midtsjö'nün açıklamaları şu şekilde:

"Ben bir takım oyuncusuyum ve takımıma sadık bir futbolcuyum. Transfer öncesi Galatasaray taraftarını görmek çok güzeldi. O zaman hiçbir şey net değildi. Çok güzel bir andı. Bu hafta stadımızda taraftarımızla bir araya gelmek çok heyecan verici. Onları merakla bekliyorum.

Galatasaray'dan teklif aldığımda heyecanlandım, Türkiye'nin en büyük takımındayım.

Saha dışında sessiz ve sakin bir insanım. Ancak sahaya çıktığımda çok agresif ve hırslı bir oyuncuyum. Galatasaray için oynamak heyecan verici. Ben şansım olduğu sürece oynamak için mutluyum. Takım için birçok iyi oyuncu olması, şampiyonluk yolunda önemli bir şey.

Ben dinamik bir oyuncuyum. 6 numarada da 8 numarada da oynayabilirim.

Şampiyonluk en büyük hedefim. Taraftar benim için çok önemli, gerçekten çok tutkulu bir taraftar. İlk hedefimiz şampiyonluk.

Omar takımda en iyi anlaştığım oyuncu, çünkü aynı dili konuşuyoruz. Ama takımda çok iyi bir arkadaşlık var, herkesle iyi anlaşıyorum.

Galatasaray çok büyük bir takım, Türkiye'nin en büyük takımı. Teklif geldiğinde çok gururlandım. İç sahadaki ilk maç için çok heyecanlıyım."