Fredrik Midtsjö Antalya'da sahada olacak

Önceki akşam İstanbul'a gelen Midtsjö, dün sağlık kontrollerinden geçti. 28 yaşındaki Norveçli orta saha, hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçında sahada olacak.

AKŞAM

Sergio Oliveira'nın ardından Fredrik Midtsjö'yü de kadrosuna katan Galatasaray, Norveçli orta sahayı önceki akşam İstanbul'a getirdi. 28 yaşındaki futbolcu, dün ise sağlık kontrollerinden geçti.

Sarı-Kırmızılılara katılan Midtsjö, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelecek ve hem yeni teknik direktörüyle hem de yeni takım arkadaşlarıyla tanışacak. Norveçli, ardından da Sarı-Kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıkacak.

Teknik Direktör Okan Buruk ise Fredrik Midtsjö'nün hazır olmasından dolayı tecrübeli futbolcuyu Fraport TAV Antalyaspor'la oynanacak olan maçın kadrosuna alacak.

SON KARAR BURUK'UN

Buruk'un kafileye dahil edeceği Midtsjö'nün Süper Lig'in ilk haftasındaki mücadeleye ilk 11 başlayıp başlamayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

28 yaşındaki oyuncu, 11 başlamasa bile Antalya'da Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'a Fredrik Midtsjö için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Ayrıca futbolcunun performansına göre 500 bin euro da bonus verilecek. Norveçli, geçen sezon AZ Alkmaar formasıyla 41 maça çıkıp 6 asist yapmıştı.