Fransız usulü rezalet! Önce Yunan bayrağı açtılar sonra Galatasaray tribününe meşale fırlattılar

Son dakika haberi... UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, Fransa'nın Olimpik Marsilya takımına konuk oluyor. Galatasaray tribünlerine meşale fırlatarak oyunun durmasına sebep olan Marsilyalı taraftarlar, Yunanistan bayrağı açarak Galatasaray tribününe gösterdi. Sonrasında ise sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu yere doğru meşale fırlatarak gurbetçileri tahrik etti. Yaşanan arbede sonrası 8 dakika duran oyun kaldığı yerden devam etti.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki Marsilya-Galatasaray maçında Fransızlardan büyük provokasyon...

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı maçta Veledrom Stadı'na giren Galatasaray taraftarı, ummadığı bir olayla karşılaştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre bir Marsilya taraftarı, tribünde Yunanistan bayrağı açarak sarı-kırmızılı futbolseverleri kışkırtmak istedi. Polis olaya müdahale etti ve taraftarı dışarı çıkardı ancak stattaki gerginlik devam etti.

Fransız polisi, deplasman tribününde bulunan Galatasaray taraftarına müdahalede bulundu ve iki taraf arasında arbede yaşandı.

Sonrasında Marsilya tribünleri Galatasaray tribününe meşale fırlatarak oyunun durmasına sebep oldu. Karşılaşmanın 34. dakikasında tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle Polonyalı Pawel Raczkowski, 38. dakikada mücadeleye bir süre ara verdi.

Altın 1 puan! Maç sonucu: Olimpik Marsilya-Galatasaray: 0-0

FATİH TERİM DEVREYE GİRDİ

Hakemin karşılaşmayı durdurması üzerine Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarların olduğu tribünün önüne kadar gelerek, sakin olmaları yönünde telkinlerde bulundu. Stat hoparlörlerinden Türkçe ve Fransızca uyarı anonsları yapıldı.

Fatih Terim'den Marsilya tepkisi: Sürekli tahrik ettiler, ses bombası attılar

Olayların devam etmesinin ardından takım kaptanları Muslera ve Payet de tribünlerin önüne kadar gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Polislerin olaya müdahale etmesi sonrası gerilim azaldı ve maç, 8 dakika sonra kaldığı yerden devam etti.

İşte kare kare o anlar...