Fransız L'Equipe, PSG'nın yıldız oyuncusu için şu ilginç iddiayı ortaya attı! Fenerbahçe, Mauro Icardi için bastırıyor

Icardi, Galatasaray, Trabzonspor derken şimdi de F.Bahçe'nin gündemine geldi. Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe, “G.Saray görüşmelerini sürdürürken, F.Bahçe de Mauro Icardi için devreye girdi” diye yazdı.

Paris Saint Germain'in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve göndermeye çalıştığı Icardi için şimdi de Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı. Fransız basını, Arjantinli golcüyle son saatlerde Fenerbahçe'nin ilgilendiğini iddia etti. Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe, "PSG, Galatasaray'la Arjantinli golcü için görüşmelerini sürdürürken, son saatlerde Fenerbahçe devreye girdi" başlığıyla verdiği haberde, Fransız kulübünün istenmeyen bütün oyuncularla yollarını ayırmayı başardığı belirtildi.

İSTENMEYENLERİ GÖNDERİYOR

Fransa'da transfer sezonu kapanırken, Türkiye'de piyasanın 8 Eylül'e kadar açık olması böyle bir transfer olasılığını mümkün kılıyor. Haberde, Paris Saint Germain'in istenmeyen oyunculardan Julian Draxler'i Benfica'ya, Layvin Kurzawa'yı da Fulham'a kiraladığı hatırlatıldı. Bir başka istenmeyen forvet Icardi'nin ayrılması konusunda ise görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. 29 yaşındaki oyuncunun birkaç gündür ilgili taraflarla görüştüğü ve önümüzdeki saatlerde onun da Paris'i terk edeceği belirtildi.

KURMAYLAR İNCELİYOR

Haberde, Icardi'nin bavullarını toplamaya başladığı da vurgulanırken, şu ifadelere yer verildi: "İki taraf arasında henüz bir anlaşmaya varılamadı. Fenerbahçe'nin kurmayları transferin fizibilitesini inceliyor. Icardi, Türkiye'de 8 Eylül'de transfer piyasası kapanırken kulübe katılma ihtimaline ilgi gösteriyor." PSG'de 92 maçta 38 gol ve 10 asistlik performans gösteren Arjantinli yıldız, bu sezon ise hiçbir maçta forma şansı bulamadı.

AVIS'TEN 109 MİLYON

F.Bahçe, forma sponsoru AVIS ile sözleşme yenilendiğini duyurdu. KAP 'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz, futbol A takımının forma göğüs reklamında AVIS markasının ve diğer muhtelif mecralarda AVIS ve diğer markalarının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile 2022-2023 sezonu için sözleşme bedeli 109.000.000 lira KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamıştır" denildi.