Fransa'yı kıskançlık yaktı

EURO 2020'ye veda eden Fransa'da iç hesaplaşma bitmiyor. Aile kavgası ve Giroud ile Mbappe arasında çıkan tartışmalar yeni bir boyut kazandı. Mbappe ile Griezmann'ın da kavgalı olduğu ortaya çıktı.

AKŞAM

EURO 2020'den elenen Fransa'da sular durulmuyor. Turnuva öncesi Olivier Giroud ile Mbappe arasında olduğu söylenen sürtüşmenin, turnuvada Griezmann'ı da içine alacak şekilde büyüdüğü bildirildi. Fransız basını turnuvanın favorisi durumundaki Horozlar'ın, bu iç kavgalar yüzünden erken elendiğini iddia etti. Tartışmaların hedefinde ise sürekli genç oyuncu Mbappe'nin olması dikkat çekti. İsviçre karşısında son penaltıyı kaçıran Mbappe'nin, kasıtlı olarak topa yavaş vurduğu iddiaları da ilginç.

SADECE BİR KİŞİ TESELLİ ETTİ

Fransız gazeteci Maxime Dupuis ise yaşananları şöyle anlattı: "Mbappe, şampiyonada her şeyi kendisi yapmak istedi. O kadar güçlü hissediyordu ki takımı omuzlarında taşımak istedi. Ancak daha basit oynaması gerektiğini öğrenmek zorundaydı. Penaltıyı kaçırdıktan sonra sadece Lucas Digne'nin onu teselli etmeye gitmesi, takımın genelinde ona karşı olan tepkiyi gösteriyordu."

Fransa Milli Takımı'nda aile içi şiddet!

250 BİN İMZA TOPLADILAR

Öte yandan İsviçre'ye elenen Fransızlar'ın çaresiz imza kampanyası dün 250 bin kişiyi geçti. Maçın tekrarı için UEFA'ya baskı yapan Fransızlar, İsviçreli kaleci Yann Sommer'in oyun kurallarına uymadığını iddia etti. Fransızlar, Mbappe'nin topa vurmasından önce kalecinin durması gereken yerde olmadığını öne sürerek tekrar isteseler de bu bir işe yaramadı.

Almanlar hazmedemiyor