Fransa'da gündem Cengiz Ünder! Marsilya-Galatasaray maçı öncesi…

Milli futbolcu Cengiz Ünder, Marsilya formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi oluyor. Fransızlara göre Marsilya'nın Galatasaray'a karşı en büyük kozu milli futbolcu Cengiz Ünder.

Aksam.com.tr

Fransa Ligue 1'de Marsilya formasıyla sezona fırtına gibi giren Cengiz Ünder UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Marsilya'nın en formda isimlerinden birisi olan Cengiz Ünder ligde 3 Avrupa Ligi'nde de 1 gole imza attı. Galatasaray maçında Fransız kulübün en büyük kozu Cengiz Ünder olarak dikkat çekiyor.

MARSİLYA'NIN GALATASARAY MAÇINDA EN BÜYÜK KOZU CENGİZ ÜNDER

Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Marsilya evinde perşembe günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Maç öncesi Galatasaray Fransızlar tarafından yakından takip ediliyor. Sarı kırmızılıların Göztepe maçını değerlendiren Fransız basını, "Galatasaray, Marsilya maçından önce iyi durumda değil" başlığını attı. Sarı kırmızılıların Göztepe'yi 2-1'lik skorla yendiği maçta güven vermediğini belirtti.

Haberin devamında, "Ligdeki son dört maçında iki beraberlik ve iki mağlubiyetle çok kötü bir performans gösteren Galatasaray, dün gece ligde 18. sırada yer alan Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek üç puanı aldı. Ancak Galatasaray oynadığı futbolla güven vermedi." dedi. Fransızlara göre Marsilya'nın Galatasaray maçında en büyük kozu milli futbolcu Cengiz Ünder.

CENGİZ ÜNDER FRANSA'DA GÜNDEMDE

Marsilya Kulüp Başkanı Pablo Longoria bu sezon kadrosuna 11 yeni transfer katarken yeni transferlerin içerisinden en çok Cengiz Ünder'den memnun olduğunu açıklamıştı. Fransa ligue1'in resmi sitesi milli futbolcunun Marsilya formasıyla gösterdiği performansı sitesine taşırken Cengiz Ünder hazırlanan listede zirveye yerleşti. Milli futbolcu Fransa'da Marsilya forması giyen ilk 4 lig maçında 3 veya daha fazla gol atan son 10 oyuncu arasına girdi. Cengiz listede dünyaca ünlü İtalyan yıldız Mario Balotelli ile zirveye de yer alırken Dimitri Payet'i de yakaladı.