Frank McAvennie, Galatasaray'ın Joe Aribo transferine taş koydu: Orada ne işin var!

Son dakika Galatasaray haberleri… Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Abdurrahim Albayrak, Glasgow'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle İstanbul'da görüştü. Bu arada Celtic'in efsanelerinden Frank McAvennie, Aribo'nun daha yüksek seviye bir takıma gitmesi gerektiğini belirtip oyuncuya Galatasaray'a transfer olmaması yönünde çağrıda bulundu.

Orta saha bölgesini güçlendirmek isteyen Galatasaray'da scout ekibi aradığı yıldızı İskoçya'da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp, Joe Aribo'nun menajeriyle görüşme yaparken transferde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Rangers'ın hocası Steven Gerrard'ın elinde potansiyelini ortaya koyan Aribo, iki sezonda 91 maça çıkarak istikrarını gösterdi. 1.83 boyundaki futbolcu merkez orta sahada oynuyor. Piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak lanse edilse de daha yüksek bir miktar istenmesi bekleniyor.

"GALATASARAY'DA NE İŞİ VAR, SEVİYESİ DAHA YÜKSEK!"

Celtic'in efsane isimlerinden Frank McAvennie, transferde adı Galatasaray ile anılan Joe Aribo'nun sarı-kırmızılı takıma gitmemesi gerektiğini söyledi.

Football Insider'a konuşan İskoç isim, "Bence Aribo Galatasaray'ın seviyesinden daha yüksek. Saygısızlık yapmak istemem, harika bir takım Galatasaray ama bence Championship'e, Premier Lig'in alt sıralarındaki takımlara kolayca gidebilir. Neden Türkiye'ye gitmek istiyor, bilemiyorum. Güneş'i seviyorsa ayrı. Sanırım Galatasaray'da problemler de var, finansal olarak da çok iyi durumda değiller. Rangers'ta bir şeyler öğreniyorken neden gitmek istiyor ki?" ifadelerini kullandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK, İSTANBUL'DA MENAERİYLE GÖRÜŞTÜ

İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın kısa süre önce menajeri ile görüştüğü Joe Aribo için scout ekibinden rapor istediği ortaya çıkmıştı. Rapor olumlu çıktı ve Albayrak, İstanbul'da görüştüğü menajere Rangers'ın orta saha oyuncusunu istediklerini söyledi.

10 MİLYON EURO İSTENİNCE...

Nijeryalı menajer, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için İskoçların Aribo'yu bırakmak istemediği söyleyip 10 milyon euro da fiyat biçildiğini ifade etti. Bunun üzerine Galatasaray, Aribo'dan vazgeçmek zorunda kaldı.