Francesco Farioli sözleşmesindeki özel maddeyle Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin milli arada teknik direktörlük görevine Francesco Farioli'yi getirebileceğini yazdı. Di Marzio, Francesco Farioli'nin sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine geldiğini ancak transferin gerçekleşmediğini iddia etti. Habere göre genç teknik adamın sözleşmesinde sezon içinde transfer olabilmesine olanak tanıyan bir madde var. Öte yandan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma söz konusu iddiaları yalanladı.

Fenerbahçe'de koltuğu sallantıda olan Vitor Pereira'nın yerine Francesco Farioli iddiası ortaya atıldı. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin milli arada takımın başına Francesco Farioli'yi getirebileceğini öne sürdü. Habere göre Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük yöneticileri transfer için görüşecek.

FARIOLI'YE FENERBAHÇE KAPILARINI AÇAN MADDE...

Gianluca Di Marzio, Francesco Farioli'nin sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine geldiğini ancak transferin gerçekleşmediğini belirtti. Haber detayında Francesco Farioli'nin sözleşmesinde sezon içinde takım değiştirmesine olanak sağlayacak bir madde olduğu da iddia edildi. Genç teknik adamın kariyerinde sıçrama yapmak için Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtildi.

SÜLEYMAN HURMA'DAN YALANLAMA

Öte yandan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Francesco Farioli'nin Fenerbahçe'nin başına geçeceği yönündeki iddiaları yalanladı. A Spor'a konuşan Süleyman Hurma "Fenerbahçe'nin hocamızla ilgilendiği haberleri tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.