Fotoğraf çektiren kişi Icardi sevinci yaptı! Batshuayi'nin cevabı dikkat çekti

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi sürpriz bir olay yaşadı. Fas'ta tatil yapan golcü oyuncu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişi ile fotoğraf çektirirken talepte bulunan kişi Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin sevincini yaptı. Batshuayi'nin karşılık vermek için yaptığı hareket ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi, bu sezon oyuna sonradan girdiği maçlarda sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Belçikalı yıldız, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen kişinin yaptığı Mauro Icardi hareketine '1-0' yaparak karşılık verdi. Bu anlar sosyal medyada kısa sürede binlerce yorum aldı.

DERBİYİ FENERBAHÇE KAZANMIŞTI

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün attığı gole ile 1-0 kazandı.

BATSHUAYI'DEN '1-0' HAREKETİ

Tatil için Fas'a giden Fenerbahçeli futbolcu Michy Batshuayi, karşılaştığı taraftarın kendisi ile fotoğraf çektirdiği sırada Mauro Icardi gol sevinci yapmasının ardından parmaklarını 1-0 yaparak cevap verdi. Bu görüntünü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 43 maça çıkan Batshuayi, 24 gol atarken 3 de asist yaptı. Edin Dzeko'nun ardında bekleyen Batshuayi, yaşadığı sakatlıklar ve kulübede oturmasına rağmen kariyer rekorundaki üretkenliğine ulaşmayı başardı.