Forvet yoksa istifa

G.Saray taraftarları, İstanbul’a eli boş dönen Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar’dan sonra, sosyal medyada “ForvetYoksaİstifa” etiketi açtı. Bu etiket, Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

TARAFTARLARIN ısrarla forvet takviyesi istemesi üzerine Dubai’ye giden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar, Türkiye’ye eli boş döndü. Pato ve Alan transferini bitiremeyen iki yöneticinin transfer görüşmelerinin sonuçsuz kalması taraftarların tepkisini çekti. Forvet transferinin tamamlanamaması üzerine sosyal medyada isyan eden taraftarlar “#ForvetYoksaİstifa” etiketiyle yönetimi istifaya davet etti. 7 aydır forvet alamayan yönetim için Twitter’da açılan #ForvetYoksaİstifa etiketi Türkiye gündeminde 1. sıraya yükseldi. G.Saray bunun üzerine resmi siteden, “Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir. Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır. Futbolcu arayışımız tüm hızıyla devam etmektedir” açıklaması yapıldı. 

Yönetim karıştı 

DUBAİ’YE Pato ve Alan’ı bitirmek için gide Albayrak ve Hanedar, İeli boş döndü! Transferin noktalanamaması, yönetimde de büyük tepkiyle karşılandı. Bazı idarecilerin Abdurrahim Albayrak ve Hanedar’ın artık transfer işlerine karışmamasını istediği öğrenildi!