Formasına kavuştu

Depremzede minik Efe, hayranı olduğu Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın imzaladığı formaya kavuştu ve büyük bir sevinç yaşadı.

AKŞAM

Kahramanmaraş'a gelen, aralarında sanatçılar Mustafa Keser ve Züleyha Ortak, modacı Beste Korkmaz ile klarnet virtüözü Serkan Çağrı gibi isimlerin bulunduğu ünlüler, ailesiyle çadır kentte kalan 9 yaşındaki depremzede Efe Akyol'un, kaleci Altay Bayındır imzalı forma hayalini gerçekleştirdi. Modacı Beste Korkmaz, önceki ziyaretlerinde Fenerbahçeli milli kaleci Altay Bayındır'a hayranlığını dile getiren Efe Akyol'a verdiği forma sözünü de böylece yerine getirdi.

HAYALİ KALECİ OLMAK

Altay ile iletişime geçerek üzerinde "Hayallerinden vazgeçme" notu bulunan formayı imzalatan Beste Korkmaz da duygusal anlar yaşadı. Altay'ın imzalı formasına kavuşan Efe, büyük sevinç yaşadı. Formasını giydikten sonra mutluluğunu dile getiren Yiğit Efe Akyol da Fenerbahçeli Altay'a teşekkür etti. İleride kaleci olmayı hayal ettiğini belirten Akyol, "Benim için çok büyük sürpriz oldu, Altay abinin notu ayrıca beni motive etti, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.