'Florya'yı alalım' dedim güldüler

Galatasaray'da Başkan Vekili Erden Timur, mali kurulda konuştu: “Çevremdeki insanlara anlattım Florya'yı satın almamız lazım diye ama çoğu insan güldü. İçinden veya dışından güldü.”

AKŞAM SPOR

Sarı-Kırmızılılar'da dün düzenlenen toplantıda Başkan Vekili Erden Timur, açıklamalarda bulundu. Burak Elmas döneminde Florya projesini hayata geçirmek istediğini belirten Timur, şunları söyledi: "Florya'dan çıkmamız Kemerburgaz'ın bitmesine dayalıydı. Kaynağımız var mı peki orayı yapmak için, yok... Kaynağımız var diye düşünelim, o dar kaynakla yapmaya çalışsak bile 3-4 sene sürecekti.

2 senelik faiz ve Kemerburgaz'ın inşaat maliyetini bir tarafa yazdığınızda banka borcu 1 lira bile azalmıyordu. Ben sayın başkanımıza gittim, çevremdeki insanlara anlattım Florya'yı satın almamız lazım diye ama çoğu insan güldü. İçinden veya dışından güldü. Biz Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya ya da çeyrek fi nale kalmamız gerektiğini söylüyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalanların maaş bütçesinin ortalaması 290 milyon Euro. Bizim kurucumuzun koyduğu hedefe gideceksek manzara bu. Bunu yapmamız gerekiyor. Son 10 yılın transfer maaş ve enfl asyonu %90. Bu sene ekstrem bir artış var Suudilerin de piyasaya girmesiyle."