Florya'nın kapıları yüzüne kapandı! Galatasaray'da kriz tavan yaptı

Galatasaray'da tarihin en büyük krizlerinden biri yaşanıyor. Son 12 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray, küme düşme hattına iyice yaklaştı. Takımın başarısızlığı ve Galatasaray'ın efsane hocası Fatih Terim'in görevden alınması taraftarların büyük bir bölümünü isyan ettirirken Domenec Torrent de Cimbom'a şimdilik ilaç olmadı. Torrent'in transferinde başrol oynayan yönetici Işıtan Gün ise sosyal medyadaki skandalı nedeniyle istifası istendiği için Florya'ya gidemiyor.

Aksam.com.tr

Galatasaray, tarihinin en kötü sezonunu yaşarken, Trabzonspor mağlubiyeti ile küme düşme hattına iyice yaklaştı. 15. sıraya gerileyen sarı-kırmızılı takımın, 17. sıradaki Antalyaspor ile puan farkı 3'e düştü.

Fatih Terim ile yollarını ayırıp Domenec Torrent'i takımın başına getiren Galatasaray'a, İspanyol teknik adam da ilaç olamadı. Üst üste 4 maçını kaybeden, 12 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alan, öne geçtiği maçlarda 21 puan bırakan sarı-kırmızılarda, Fatih Terim'in ayrılmasında bir numaralı adam olan ve Torrent'i takımın başına getiren Işıtan Gün eleştirilerin ana odak noktası konumunda.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün'ün sosyal medyaya yansıyan skandallarının ardından hâlâ kulüpteki görevlerine devam etmesine de tepkili.

Bu skandaldan dolayı Başkan Burak Elmas tarafından istifası istenen, ancak istifa etmeyi kabul etmeyen Gün, Galatasaray yönetimi tarafından da "rahatsız duyulan adam" statüsünde. Işıtan Gün'ün bu tepkilerden dolayı Florya'ya gidemediği iddia ediliyor.

Burak Elmas'tan canlı yayında Fatih Terim ve Bafetimbi Gomis açıklaması! Ayrılığı açıkladı

DÜŞME HATTI İLE ARADAKİ PUAN FARKI SADECE 3!

Kasımpaşa ve Göztepe'nin kazanması, Antalyaspor'un haftayı 1 puan ile kapatması sonrasında Galatasaray düşme hattına iyice yaklaştı. Sarı-kırmızılı takım 23. haftayı 15. sırada kapatırken, küme düşme potası ile arasındaki fark eriyerek 3 puana kadar düştü.

Lige verilen aranın ardından Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, bu karşılaşma sonrasında ise direkt olarak ateş hattındaki rakipleriyle karşılaşacak. Alanya maçının ardından sarı-kırmızılı ekip, NEF Stadı'nda Kayserispor'u konuk ettikten sonra, son haftalarda çok iyi bir çıkış yakalayan Göztepe ile deplasmanda oynayacak.

ZARAR ETTİREN DEĞİŞİKLİKLER!

Galatasaray'da 3. karşılaşmasını da geride bırakan Domenec Torrent, 270 dakikalık performansı ile sınıfta kaldı. 3'te 0 çeken İspanyol teknik adamın; Hatay, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçında yaptığı hamleler, değişiklikler hep ters tepti.

Hatay'da 2-1 öndeyken Halil'i çıkarıp Aytaç'ı oyuna alan ve 3'lü defansa dönen Torrent, Trabzonspor maçında da skor üstünlüğü elindeyken yine Halil'i çıkardı ve Galatasaray bir kez daha sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

Torrent ile 3 maçta da rakipleri karşısında öne geçmeyi başaran Galatasaray, avantajını koruyamayıp 9 puan kaybetti. Sezon genelinde ise öne geçtiği karşılaşmalarda toplam 21 puan yitirdi.

CAMİA İÇİNDEKİ RAHATSIZLIKLAR BÜYÜYOR

Sarı-kırmızılı taraftarlar tepkili, seçim isteyenlerin de sayısı artıyor. Galatasaray'ın saha içinde üst üste aldığı kötü sonuçlar, Fatih Terim'in görevinden alınma şekli ve yönetimde yaşanan sorunlar camiadaki huzursuzluğu doruğa çıkardı.

Galatasaraylı taraftarlar Kasımpaşa maçının ardından da, Trabzonspor yenilgisi sonrasında da yönetimi istifaya davet etti. Camia içinde de başkan Burak Elmas'ın, erken seçim kararı alması gerektiğini artık yüksek sesle dile getiren birçok isim ön plana çıkmaya başladı.

Galatasaray'daki bölünme ve iç çekişmeler giderek artarken; yönetimin, takımı güçlendirmek, doğru hamleleri yapmak adına ara transfer dönemi boyunca gereken takviyeleri yapmaya konsantre olduğu belirtildi.