Flört yarışmasından teklif geldi, takımın kampından ayrıldı!

İngiltere'de Halifax Town forması giyen Jamie Allen, TV'deki bir flört yarışmasından gelen teklifi kabul edip kamptan ayrıldı.

AKŞAM

İngiltere 5. Lig takımlarından Halifax Town'un oyuncusu Jamie Allen, "Aşk Adası" TV flört yarışmasından gelen teklifi kabul edip takımın kampından ayrıldı.

FUTBOL KONUSUNDA TOPA GİRMEDİ!

Kulüp, adadan dönüşte durumu değerlendireceklerini açıkladı. Allen ise programın açılışında karakterinden bahsederken futbol konularına fazla girmedi. 27 yaşındaki oyuncunun adada ne kadar kalacağı ise programdaki gidişatına göre belli olacak.

YEŞİL SAHALARDA GELECEK GÖRMÜYOR!

Dönüşte kulüp yönetiminin büyük bir para cezası vermesi bekleniyor. Golcü futbolcu, kariyerinde 7 kez de Montserrat Milli Takımı'nın formasını giydi. Oyuncunun yakın çevresi ise artık futbolda bir gelecek görmediği için Allen'ın TV programlarında kendisini denediğini söyledi.

BU İLK VUKUATI DEĞİL!

Daha önce de önemli futbolcular birçok TV programında boy göstermişti. Ancak kariyeri devam ederken kamptan ayrılarak bu tarzda bir programa katılana rastlanmadı. Jamie Allen yarışmayı kazansa bile kendisine verilecek para ödülünün bir kısmını kulübe verecek gibi duruyor.