FLAŞ! Vedat Muriqi rekor rakamla transfer oluyor! Samuel Eto'o'yu katladı

Vedat Muriqi kiralandığı Mallorca'da harika bir sezon geçirdi. İspanyol taraftarlar 11 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Kosovalı golcünün bonservisinin alınmasını istiyor. Vedat Muriqi transferinin gerçekleşmesi halinde başarılı forvet Mallorca kulüp tarihinin açık ara en pahalı takviyesi olacak. İşte detaylar…

Vedat Muriqi La Liga'yı salladı! 6 aylığına kiralandığı Mallorca'nın ligde kalmasında büyük katkısı olan Kosovalı forvetin transferiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'ye döneceği haberleri de zaman zaman basında yer alan Vedat Muriqi'de Mallorca'nın kararı bekleniyor.

VEDAT MURİQİ KULÜP REKORU KIRABİLİR

Vedat Muriqi'nin bonservisinin alınmasını isteyen Mallorca taraftarı, "Muriqi bizde kalsın" tezahüratlarıyla yönetime mesaj yollamıştı. 11 milyon euroluk satın alma opsiyonu olan tecrübeli futbolcunun transferinin gerçekleşmesi halinde bir rekor da kırılacak.

SAMUEL ETO'O GERİDE BIRAKACAK

Mallorca kulüp tarihinde şu ana kadar yapılmış en pahalı transfer Samuel Eto'o. İspanyol temsilcisi, Samuel Eto'o için 2000 yılında Real Madrid'e 7,2 milyon euro ödemişti. Vedat Muriqi'nin 11 milyon euroya Mallorca'nın yolunu tutması halinde Kosovalı golcü açık ara kulüp rekorunu kırmış olacak.

Vedat Muriqi bu sezon Mallorca formasıyla çıktığı 16 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.