FLAŞ! Uğurcan Çakır için aylardır beklenen teklif geldi

Uğurcan Çakır'ın yeni sezon öncesi Avrupa'ya transferine kesin gözüyle bakılıyor. İngiltere Premier Lig hayalini defalarca yineleyen başarılı kaleci için Trabzonspor'a resmi teklif geldi. Bordo-Mavililer, Uğurcan Çakır için gelen rakamı düşük bulurken, milli file bekçisi için taban fiyat da belirlendi. İşte flaş teklifin detayları…

Trabzonspor'un şampiyonluğunda başrol oynayan Uğurcan Çakır yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Sezon boyunca verdiği demeçlerde "önce şampiyonluk, sonra transfer" ifadelerini kullanan Uğurcan Çakır, Avrupa hayaline adım adım yaklaşıyor.

'Parada anlaşırsak neden olmasın' Anthony Nwakaeme'nin yeni adresi belli gibi

UĞURCAN ÇAKIR'A İLK RESMİ TEKLİF GELDİ

İngiltere Premier Lig'de oynamak istediğini belirten ve Ada'dan birçok talibi olan Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a ilk resmi teklif geldi. Bordo-Mavililere milli kaleci için 10 milyon euroluk teklif gelirken bu rakam anında reddedildi.

TRABZONSPOR EN AZ 15 MİLYON EURO BEKLİYOR

Uğurcan Çakır için 15 milyon euronun altındaki rakamları konuşmak dahi istemeyen Trabzonspor, milli file bekçisi için gelecek diğer teklifleri bekliyor. Uğurcan Çakır da kulübüne olabilecek en fazla bonservisi kazandırıp takımdan ayrılma hedefinde.

Ömer Bayram Süper Lig'de yılın transferini duyurdu! Galatasaraylıları heyecan sardı...