Flaş transfer! Cristiano Ronaldo Premier Lig'de kalıyor ama ManU'da değil

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılıyor mu? Portekizli yıldızın eski takımında mutsuz olduğu ve ayrılacağı haberleri İngiltere'de manşetleri süslüyordu. Cristiano Ronaldo'nun Premier Lig'de kalacağı ancak sansasyonel bir transfere imza atacağı iddia edildi. İşte son dakika gelişmesinin detayları…

Cristiano Ronaldo'nun ikinci Manchester United deneyimi kâbusa dönüştü. Şampiyonlar Ligi biletini kapamayan Kırmızı Şeytanlar'da Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılması gündemde. Portekizli yıldızla ilgili ortaya atılan son iddia ise gündeme oturdu.

Ve Diego Costa transferi hayırlı olsun! Resmi açıklama geliyor

CRİSTİANO RONALDO İÇİN GÜNDEMİ SARSAN TRANSFER HABERİ

Adı birçok Avrupa deviyle anılan Cristiano Ronaldo için şimdi de Chelsea haberleri ayyuka çıktı. The Athletic, Portekizli süper yıldızın Chelsea ile temas kurduğunu yazdı.

JORGE MENDES İŞİ BİTİREBİLİR

Habere göre Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Chelsea'nin sahibi Todd Boehly ile görüştü. Söz konusu görüşmede Ronaldo'nun şartları soruldu ve transfer için zemin yoklaması yapıldı.

Güle güle Şener Özbayraklı! Emre Belözoğlu'nun sır gibi sakladığı transfer ortaya çıktı...

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Cristiano Ronaldo'nun bu sezon Şampiyonlar Ligi bileti alamayan Manchester United'dan ayrılmak istediği haberleri dünya basınında manşetleri süslerken, oyuncunun yeni hocası Erik ten Hag ile de sorun yaşadığı öne sürülmüştü.

BAYERN MÜNİH'E DE YAZILMIŞTI

Son dönemde Cristiano Ronaldo'nun ManU'da kalacağı fikri hakim olsa da bugün ortaya atılan Chelsea iddiaları sonrası oyuncunun akıbeti tekrar merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo için Bayern Münih iddiaları da dile getirilmişti.

Giovanni Guidetti'ye tepki yağıyor: "Bunu nasıl yapar!" Ortalık yangın yeri...