FLAŞ! Ozan Tufan ve Jose Sosa'nın yerine 40 milyon euroluk orta saha Fenerbahçe'ye...

Ozan Tufan ve Jose Sosa artık Fenerbahçe'deki son günlerini sayıyor. İki isim de Sarı-Lacivertlilerin planları arasında yer almazken transferine 40 milyon euro ödenen yıldız orta saha oyuncusu için görüşmeler başladı. Fenerbahçe, Ozan Tufan ve Jose Sosa'nın yerini Joao Mario ile dolduracak. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Jose Sosa dönemi sona eriyor. İki futbolcu da Sarı-Lacivertlilerin yeni sezon planları arasında yer almıyor. Kadro dışı bırakılan Ozan Tufan kendisine takım ararken, sözleşmesi sona eren Jose Sosa da Sarı-Lacivertlilere veda ediyor.

OZAN TUFAN VE JOSE SOSA AYRILIYOR

Ozan Tufan ve Jose Sosa'ya teşekkür edecek olan Fenerbahçe'de orta saha transferi için çalışmalar da hız kazandı. Ozan Tufan'ın adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılırken, Jose Sosa da futbola başladığı Estudiantes'e dönmeye hazırlanıyor.

Kevin De Bruyne yeni sezonda forma giyeceği takımı duyurdu! İngiltere bunu konuşuyor

JORGE JESUS'UN TALEBİYLE 40 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

Öte yandan Fenerbahçe, Takvim'in haberine göre Jorge Jesus'un talebiyle Joao Mario'nun peşine düştü. Inter'in 2016-17 sezonu başında bonservisine tam 40 milyon euro ödediği tecrübeli orta saha oyuncusu, kendisinden bekleneni bir türlü verememiş ve İtalyan ekibi tarafından sürekli kiralanmıştı.

JOAO MARİO, SCHMİDT'İN PLANLARI ARASINDA YOK

Son olarak Benfica'ya dönen Joao Mario'nun yeni teknik direktör Roger Schmidt'in planları arasında yer almadığı Portekiz basınında geniş yer buldu. Portekizli orta saha oyuncusu da eski hocası Jorge Jesus'la tekrar çalışmak ve eski günlerine dönmek istediği kaydedildi.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'nun yerine o geliyor! Anlaşma tamam