FLAŞ! Ne Umut Bozok ne Eren Elmalı... Fenerbahçe ve Galatasaray yine karşı karşıya

Kasımpaşalı Umut Bozok ve Eren Elmalı, başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere birçok kulübün listesinde yer alırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe ve Galatasaray, Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran'a talip oldu. Eski Fenerbahçeli Ertuğrul Taşkıran için oyuncunun menajeri Erkut Söğüt transfer girişimini doğrularken, ezeli rakipler Umut Bozok ve Eren Elmalı'nın ardından aynı takımdan üçüncü bir isme daha talip olmuş oldu.

Umut Bozok, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat... Kasımpaşa'nın yerlileri paylaşılamazken listeye bir isim daha girdi: Ertuğrul Taşkıran. Özellikle önümüzdeki sezon devreye girecek yeni yabancı kuralıyla birlikte Umut Bozok ve Eren Elmalı kıymete binerken o isimlere Ertuğrul Taşkıran da katıldı.

Andreas Cornelius ve Anastasios Bakasetas'tan ve önce o gidiyor! Resmi açıklama geldi

UMUT BOZOK VE EREN ELMALI'DAN SONRA ERTUĞRUL TAŞKIRAN

Radyospor'a konuşan menajer Erkut Söğüt, "Kasımpaşa bu konuda belirleyici... Ertuğrul'un 1 yıl daha sözleşmesi var. Gelecek teklifleri elbette ki Kasımpaşa değerlendirir. Biz nerede olursa olsun Ertuğrul'un en iyi performası sergilemesini isteriz. Transferde kulüp kararını verip, söz bize geldiğinde, oyuncunun daha çok süre alabileceği seçeneklere bakarız." dedi.

Ryan Babel'de yolun sonu! İşte yeni adresi...

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE, ERTUĞRUL TAŞKIRAN'I SORDU.

Söğüt devamında şöyle konuştu: "Ertuğrul Taşkıran 31 yaşında... Galatasaray, Ertuğrul'un transfer koşullarını sordu. Bir fikir teatisi oldu. Aynı şekilde Fenerbahçe de Ertuğrul'un transfere nasıl baktığını ve transfer koşullarını sordu" sözleriyle konuşmasını noktaladı."

Alexander Sörloth'ta ilk tango! Fenerbahçe masada