FLAŞ! Mesut Özil'e astronomik rakam! Fener'de bayram havası yaratan haber

Mesut Özil'in Fenerbahçe'de gözden çıkarılmasının ardından akıbeti merak konusuydu. Oyuncu şimdiye kadar gelen tüm teklifleri reddetmişti. Mesut Özil'in eski talibi bir kez daha yıldız oyuncuyla dirsek teması kurdu. İşte flaş haberin detayları...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin 'rüya gerçek oldu' sözleriyle duyurduğu Mesut Özil'in Sarı-Lacivertlilerdeki kariyeri hiç de camianın beklediği gibi olmadı. Formsuzluğu ve saha dışı işleriyle sürekli gündemde olan Mesut Özil, defalarca kez uyarılmasına rağmen bildiğini okumaktan vazgeçmedi.

MESUT ÖZİL TEKLİFLERİ BİR BİR REDDETMİŞTİ

Başkan Ali Koç'un dahi kameralar karşısında uyardığı Mesut Özil'de beklenen gelişme olmayınca Fenerbahçe oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Tüm bu gelişmelerin ardından birçok transfer teklifi alan Mesut Özil, taliplerini geri çevirmişti.

Akhisarspor 'yetersiz' dedi, Trabzonspor 5 milyon euro verdi! Bir garip transfer

MLS EKİBİ BİR KEZ DAHA GELDİ

Özellikle MLS ekiplerinin kıskacında olan Mesut Özil'de sıcak bir gelişme yaşandı. Daha önce de yıldız futbolcuyla dirsek teması kuran Los Angeles FC, bir kez daha transfer için nabız yokladı. Mesut Özil'in cevabı ise net oldu.

MESUT ÖZİL'İN TAVRI NET

Daha önce birkaç kez sözleşmesinin sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacağını açıklayan Mesut Özil, ABD ekibine aynı cevabı verdi. Sözleşmesinde 'kadro dışı kalsa dahi takımla çalışır' maddesi bulunan Mesut Özil, Sarı-Lacivertlilerin yeni sezon kampına katılacak.

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt de geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte oyuncusunun kontratına sadık kalacağını ve kesinlikle Fenerbahçe'den ayrılmayacağını dile getirmişti.

'10 isterim' diyen Ahmet Nur Çebi 6'ya razı oldu! Beşiktaşlıları şok eden ayrılık

MESUT ÖZİL'İN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Geride bıraktığımız sezonda Süper Lig'de 22 maça çıkan Mesut Özil 8 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. 33 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

aksam.com.tr