FLAŞ! Kim Min-Jae gitmeden Ricardo Quaresma'nın kankası Fenerbahçe'ye geliyor

Kim Min-Jae'yi astronomik rakama satmaya hazırlanan Fenerbahçe, Ricardo Quaresma'nın kankasını gözüne kestirdi. Vitoria Guimaraes'den Ricardo Quaresma'nın takım arkadaşı olan Abdul Mumin ile ilk temas kuruldu. Kim Min-Jae'nin yerine Ganalı stoperin kadroya katılması hedefleniyor.

Takvim

Kim Min-Jae'yi 23 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla göndermeye hazırlanan Fenerbahçe, Güney Koreli stoperin yerine arayışlara başladı. Bu bağlamda hareket eden Sarı-Lacivertliler, Ricardo Quaresma'nın takım arkadaşı olan Abdul Mumin ile temasa geçti.

KIM MIN-JAE GİDİYOR, RICARDO QUARESMA'NIN KANKASI GELİYOR

Kim Min-Jae ile vedalaşmadan harekete geçen Fenerbahçe işi sıkı tutuyor. Vitoria Guimaraes'de Ricardo Quaresma'yla birlikte forma giyen Abdul Mumin, Gana'nın yükselen değeri durumunda. Son yıllarda piyasa değerini katlayan 23 yaşındaki stoper, birçok kulübün radarında bulunuyor.

PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Abdul Mumin'in menajeriyle görüşen Fenerbahçe, elini çabuk tutuk transferi erkenden bitirmeyi amaçlıyor. Bu sezon 29 maça çıkan Ganalı savunmacının takımıyla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Abdul Mumin'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro.