Flaş istifa sonrası Ahmet Ağaoğlu'ndan açıklama: 20 kulüp de bunu istemedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifası sonrası açıklamalarda bulundu. Ahmet Ağaoğlu, “Sıkıntı isimlerde değil sistemde. Kişiler değişse de problemler değişmeyecek” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifası sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Sorunun sistemde olduğunu belirten Ahmet Ağaoğlu, "Hakemler konusundaki sıkıntı, tamamen sistem üzerinedir. Sistemin değişmesi lazımdır. Kişiler değişse de problemler değişmemiştir. Önemli olan sistemin değişmesidir" ifadelerini kullandı.

AHMET AĞAOĞLU: SERDAR TATLI'YLA İLGİLİ OLUMSUZ GÖRÜŞ BELİRTMEDİK

Yapılan toplantılarda Serdar Tatlı'yla ilgili olumsuz bir görüş belirtmediklerini dile getiren Ahmet Ağaoğlu, "Problemler; eğitimler, hakem atamaları, gözlemci raporları vb. durumlar. Dün federasyonda da konuştuğumuzda Serdar Tatlı ile ilgili olumsuz bir görüş belirtilmemiştir. Sadece sistemle alakalı problemler vardır. Serdar Tatlı'nın ayrılması, federasyonu ilgilendirir. 20 kulübün de bu yönde bir isteği olmamıştır. Dünkü görüşmelerimizin sonucunda, gelecek hafta somut adımların atılması konusunda fikir birliğine varılmıştır" şeklinde konuştu.