Flaş Erol Bulut kararı! Sessiz isyanı sonuç verdi, artık yok!

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, yeni sezon için arı gibi çalışıyor. Ligin bitmesinin ardından tatile çıkması beklenen fakat yeni sezon transferleri için şehirde kalan Erol Bulut'a yönetimden sevindirici haber geldi. Geçtiğimiz sezon başında transferde pazarlık işine kadar karışan ve bu anlamda büyük sıkıntı yaşadığını, sezon içerisinde verdiği mesajlarda anlatmaya çalışan Erol Bulut'un bu sorumluluktan muaf tutulduğu öğrenildi.

Gaziantep Güneş

Erol Bulut'u hırs bastı. Gaziantep'in genç hocasının, ligin sona ermesinin ardından tatile çıkması beklenirken transfer işleri için Gaziantep'te kaldığı öğrenildi. Kırmızı-siyahlılarda geçtiğimiz sezon istediği gibi bir yıl geçiremeyen ve sezon sonunda yaptığı açıklamada hatalarından ders çıkaracağını ifade eden Erol Bulut, ligin sona ermesiyle birlikte çalışmalara farklı kulvarda devam etti.

EROL BULUT HER İŞİN İÇİNDE!

Yeni sezonda da yine elini taşın altına koyarak kamp programı, transfer işleri dahil birçok konuda takipte olan Erol Bulut, çocuklarının da okulunun devam etmesi dolayısıyla tatilini geciktirdiği ve önümüzdeki günlerde bu aktivitesini, kamp öncesi yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

EROL BULUT'UN YÜKÜ HAFİFLEDİ

Geçtiğimiz sezon başında transferde pazarlık işine kadar karışan ve bu anlamda büyük sıkıntı yaşadığını da sezon içerisinde verdiği mesajlarda anlatmaya çalışan Bulut, bu kez bu sorumluluktan muaf tutuldu. Gaziantep'ten ayrılmayan Erol Bulut'un listesini verdiği oyuncularla da irtibata geçerek transfer konusunda kulübe yardımcı olduğu bildirildi.

Ve İlhan Palut muradına eriyor! Aylardır bu haberi bekliyordu