FLAŞ! Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen ve Stefano Denswil Trabzonspor'da

Son dakika haberi: Trabzonspor, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Denswil'in transferleri için görüşmelere başlandığını bildirdi. Bordo-mavililerin, Kasımpaşa'nın iki yıldızı Eren Elmalı ve Doğan Haspolatlı ile 4'er yıllık, Danimarkalı Larsen ile ise 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. İşte transferlerle ilgili tüm detaylar...

AA-DHA

Son dakika Trabzonspor transfer haberi... Şampiyon Trabzonspor, 4 futbolcunun transferini açıkladı.

Bordo-mavililer ilk olarak, geçen sezon kiralık forma giyen Stefano Denswil'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Hollandalı oyuncu, geçen sezon bordo-mavili takımda 28 lig maçında 1940 dakika süre almıştı.

Stefano Denswil

ÜÇ İSİM AYNI ANDA AÇIKLANDI

Bordo-mavili kulüp sonrasında Kasımpaşa forması giyen Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın yanı sıra serbest statüdeki Jens Stryger Larsen'in transferleri konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

- "Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

- "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Eren Elmalı

EREN ELMALI VE DOĞUCAN HASPOLAT TRANSFERİN GÖZDESİYDİ

Kasımpaşa ile geçen sezon 32 lig maçına çıkıp 1 gol, 3 asitlik performans gösteren Eren Elmalı'nın Kasımpaşa ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğucan Hasoplat'ın gelecek sezon sözleşmesi bitiyordu. Haspolat, 31 maç oynadığı geçen sezonu 1 gol ve 1 asistle tamamladı. İki futbolcu ile başta Fenerbahçe olmak üzere birçok takım ilgileniyordu.

Doğucan Haspolat

LARSEN: HEM SAĞ BEK HEM SOL BEK

İtalya Serie A'da Udinese forması giyen ve sözleşmesi tamamlanan 31 yaşındaki Jens Stryger Larsen iki ayağını da etkili şekilde kullanırken, hem sağ bek hem de sol bek mevkiilerinde forma giyebiliyor. Danimarkalı oyuncu ayrıca milli takım formasını da 49 kez terletirken, 3 de gol kaydetti. Tecrübeli isim, geçen sezon İtalya temsilcisinde 11 maçta 687 dakika süre almıştı.

Jens Stryger Larsen

OYUNCULAR TRABZON'A ÇAĞRILDI

Bordo-mavililerin Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Eren Elmalı ve Doğan Haspolatlı ile 4'er yıllık, Danimarkalı Larsen ile ise 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Trabzonspor yönetimi 3 oyuncuyu da Trabzon'a davet etti.