FLAŞ! Emre Belözoğlu'nun takımı üzerine kuracağı yıldızı Galatasaray kapıyor

Emre Belözoğlu'nun transferinde gün saydığı Oğuzhan Özyakup için Galatasaray da devreye girdi. Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda Başakşehir'e imza attırmaya hazırlandığı oyuncunun, Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün gündeminde olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup dönemi sona eriyor. Tecrübeli futbolcu uzun süredir Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'in gündeminde yer alıyordu. Oyuncunun Başakşehir'e imza atmasına kesin gözüyle bakılırken devreye son anda Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk girdiği öne sürüldü. Emre Belözoğlu devre arasından beri Oğuzhan Özyakup için temaslarda bulunuyordu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN GÖZDESİ İÇİN GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Emre Belözoğlu transferde büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilir. Başarılı teknik adamın uzun süredir gündeminde bulunan Oğuzhan Özyakup için Galatasaray da devreye girdi. Takvim'in haberine göre başkan adayı Metin Öztürk'ün futbolu emanet edeceğini açıkladığı Levent Nazifoğlu, tecrübeli futbolcu ile görüşmelere başladı.

EMRE BELÖZOĞLU İTİRAF ETMİŞTİ

Emre Belözoğlu, ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Oğuzhan Özyakup için sezon sonunu bekliyordu. Oyuncunun İstanbul'da kalmak istediği belirtilirken Emre Belözoğlu da o dönem Oğuzhan Özyakup'la ilgili yöneltilen soruya "Sezon bitince fırsatlar doğabilir. Kapıyı kapatıyormuş gibi konuşmak olmaz" cevabını vermişti.

"SEZON BİTİNCE BAZI FIRSATLAR DOĞABİLİR"

Emre Belözoğlu ara transfer döneminde Oğuzhan Özyakup'la ilgili sorulan soruya şu cevabı vermişti:

"Oğuzhan Özyakup çok değerli, önemli oyuncu. Milli Takım ve Beşiktaş'a çok ciddi hizmetleri oldu. Şu anda bir girişimimiz olmadı ama sezon bitince tabii ki bazı fırsatlar doğabilir. Kapıyı kapatıyormuş gibi konuşmak olmaz. Değerli, çalışmak isteyeceğim isimler arasında."

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Levent Nazifoğlu'nun Oğuzhan'ın menajeriyle bir ön görüşmede bulunduğu ve Metin Öztürk'ün başkanlık koltuğuna oturması durumunda resmi teklif yapılacağı gelen bilgiler arasında. 29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde Sarı-Kırmızılılara sıcak bakabileceği belirtiliyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 17 maça çıkan Oğuzhan Özyakup sadece 1 asistlik katkı verebildi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 1,3 milyon euro.

Sonunda! Alexandru Cicaldau transferi tamam: Rakam ve imza tarihi belli oldu

Önder Özen 'çok yakın' dedi ve bombayı patlattı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü...

Anlaşma tamam! Okan Buruk, Nuri Şahin derken Galatasaray'ın yeni teknik direktörü...