Flaş! Ali Koç 7 milyon euroyu reddetti, İsmail Kartal 'gönderin gitsin' dedi

Fenerbahçe'de Ali Koç'un zamanında 7 milyon euroyu elinin tersiyle ittiği Luiz Gustavo için İsmail Kartal ‘gönderin' raporu sundu. Hatırlanacağı üzere 2020-21 sezonu başında Lyon, Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe'ye 7 milyon euroluk teklif sunmuş ancak Ali Koç ısrarla oyuncuyu göndermemişti. İsmail Kartal, Luiz Gustavo'nun eski formuna kavuşmasının zor olduğunu düşünüyor.

Fanatik

Fenerbahçe'de 3 yıllık Luiz Gustavo dönemi sona eriyor. Ali Koç'un zamanında hatırı sayılır teklifleri geri çevirdiği Brezilyalı ön libero için İsmail Kartal yönetime olumsuz rapor sundu. İsmail Kartal, Ali Koç'un en güvendiği transferlerden olan Luiz Gustavo'nun bir daha eski formuna kavuşamayacağını düşünüyor.

ALİ KOÇ'UN GÖZDESİ LUIZ GUSTAVO İÇİN İSMAİL KARTAL'DAN 'GÖNDERİN' RAPORU

Takımdan ayrılacak futbolcuları Ali Koç'a sunan İsmail Kartal, Luiz Gustavo'nun yanı sıra sözleşmesi bitecek olan Jose Sosa'yla da kesin olarak vedalaşılmasından yana. Öte yandan başarılı teknik adam; Nazım Sangare, Mergim Berisha gibi isimlerin de beklentilerin altında kaldığını dile getirdi.

İSMAİL KARTAL'DAN ENNER VALENCIA KARARI

İsmail Kartal son zamanların tartışılan ismi Enner Valencia'nın da gönderilebileceğini belirtirken, Mesut Özil ve Ozan Tufan konusunda da geri atım atmadığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın söz konusu isimlere sezon sonuna kadar forma şansı vermesi beklenmiyor. Hatırlanacağı üzere Ali Koç, sözleşme uzatmadıkları Berke Özer'le de yolların ayrılacağını açıklamıştı.

KİRALIKLAR BAŞA BELA OLDU

Öte yandan Fenerbahçe çeşitli takımlarda kiralık forma giyen Mbwana Samatta, Mauricio Lemos, Max Meyer ve Allahyar'ı da gelecek sezon planlarına dahil etmedi. Söz konusu isimlerin gittikleri takımlarda da beklentilerin altında kalması Sarı-Lacivertlileri kara kara düşündürürken, Fenerbahçe bu futbolcuları –bonservis geliri elde edememesi halinde- tekrar kiralayacak.