Fırtına'ya demir perde

Futbolculuk ve hocalık kariyerinde Trabzon'a yenilmeyen Volkan Demirel'in Hatay'ı 2-0'dan gelip, 3 puan aldı. 1 gol 1 asist yapan Onuachu'nun çıkması pahalıya patladı.

AKŞAM SPOR

Abdülkadir Ömür, Trabzon'da 200. maçına çıktı.

Hatayspor, 20 dakikada 3 gol atıp maçı çevirdi...

Volkan Demirel'in yenilmezlik serisi 27 maç oldu.

NE OLDUĞUNU HİÇ ANLAMADIM

Trabzon Teknik Direktörü Bjelica, 2-0 öne geçtikleri maçı kaybetmelerini şöyle yorumladı: "İlk 70 dakika iyiydik. Sonra ne olduğunu ben de bilmiyorum. Defansif bütünlüğü kaybettik. Düşüş yaşadık ve kaybettik. Büyük takımdaysanız bu tip şeylerin olmaması lazım. Deprem felaketi için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah Hatay'da da oynayacağız."

RİVAS: SOYUNMA ODASINDA İNANDIK

Geri dönüşün fitilini ateşleyen Rigoberto Rivas, "Volkan hoca soyunma odasında gayet sakindi. 5-0 geriye düşsek de oyunu devam ettireceğimizi söyledi. Çıktık sahaya ve yaptık. İnanılmaz bir sondu" dedi. Lamkel ise "Trabzon büyük takım olabilir ama yaptıkları şey uzun top oynamak veya orta açmak sadece. Bu bizim cevap verebileceğimiz bir oyundu" diye konuştu.

TRABZONSPOR'A Uğurcan sıfır çekti KAYBETMİYOR!

Hatayspor'un başında görev yapan Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 27 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Bu maçlarda 16 kez sevinen genç çalıştırıcı 11 kez de beraberlik yaşadı.

UĞURCAN SIFIR ÇEKTİ

Trabzonspor'da dün oynanan Hatayspor maçında Uğurcan Çakır'ın kalesine gelen 3 isabetli şut da golle sonuçlandı. Milli kaleci hiçbir şutu engelleyemedi.