Fırtına'dan forvet Vardyası

Trabzon, Jamie Vardy için Leicester'la görüşüyor. Fırtına, golcü oyuncuyu kiralık ya da bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor.

AKŞAM SPOR

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'dan flaş bir hamle daha geldi. Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic'i kadrosuna katan Bordo-Mavililer, Leicester City'nin yıldız golcüsü Jamie Vardy için de harekete geçti. Karadeniz temsilcisinin, İngiliz ekibiyle 1 yıllık kontratı bulunan 36 yaşındaki forvet için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Leicester kulübünün, Trabzonspor yönetiminin teklifini değerlendirmeye aldığı ve bu transfer için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

2012/13 sezonunun başında Fleetwood ekibinden Leicester City'ye transfer olan Jamie Vardy, kulübüyle çıktığı 427 karşılaşmada 170 gol ve 68 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Sky Sports'un aktardığı habere göre Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej, Jamie Vardy'ye bid transfer teklifte bulundu. Haberde, Jamie Vardy'nin bu teklifi geri çevirdiği de aktarıldı.

TRANSFERLER KONTROLDEN GEÇTİ

Trabzonspor'un yeni transferleri Hırvat forvet Mislav Orsic ve Arjantinli savunmacı Fernandez Moreno, sağlık kontrolünden geçti. Orsic, "Bjelica ile çalışmıştık. Sıcak karşılandım, futbol oynamaya geldim" derken, Moreno ise "Doğru kararı aldım, doğru yerdeyim" diye konuştu.

KOMŞU İSTİYOR

Trabzonspor'un gözden çıkardığı Marc Bartra ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol defans oyuncusu için Yunan basınından transfer iddiası ortaya atıldı. Olympiakos'un İspanyol yeni hocası Diogo Martinez'in, 32 yaşındaki stoper ve golcü Maxi Gomez"i de istediğini yazdı.