Fırtına şovunu yaptı derbiyi bekliyor

14'te geriye düşen Trabzonspor, 32'de Bardhi ile sevindi. Fırtına, 64'te Biraschi'nin kendi kalesine attığı golle öne geçti; 70'te Trezeguet'ye attıran Pepe, 6 dakika sonra sahne aldı. Umut 90+3'te skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

4. dakikada Trezeguet'nin şutu direkten dışarı gitti.

Markao, Süper Lig'de ilk golünü Trabzonspor'a attı.

Pepe, 14 hafta sonra ilk 11'de mücadeleye çıktı.

Uğurcan'ın yerine Muhammet Taha Tepe kaleyi korudu.

ONUACHU DEV MAÇTA YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Onuachu'nun F.Bahçe derbisinde olmayacağını belirterek Uğurcan'un durumu hakkında bilgilendirmenin yapılacağını söyledi: "Onuachu, F.Bahçe maçında yok. Nisan ayının 3'ü veya 4'ünde dönecek. Uğurcan için birkaç gün içinde açıklama yapılacaktır. Mutluyuz iki önemli hedefi - miz var. Karagümrük ile kupada yarı fi nal oynayacağız. O maçı da düşüneceğiz. Taha uzun zamandır oynamamasına rağmen kritik kurtarışlara imza attı. Golü yeseydik kırılmalar olabilirdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunun büyük bölümüne sadık kalmaları önemliydi."

5

Trabzonspor, Süper Lig'de Abdullah Avcı yönetiminde beş gol attığı ilk iç saha maçını Fatih Karagümrük karşısında oynadı.

1

Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup eden Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de ilk golü yedikten sonra ilk galibiyetini aldı (2B 8M).