Fırtına hayata döndü

4 maçtır kaybeden Trabzon, Hatayspor'u 2-0 yenerek kötü seriye son verdi. 49'da Trezeguet kafayı kullandı, 77'deki organize atakta Bardhi sahne aldı

AKŞAM SPOR

Umut Bozok oyuna girerken tribünler ıslıkladı. Meunier, kupa sonrası lige de asistle başladı. Volkan Demirel, Trabzonspor'a ilk kez mağlup oldu.

Hatayspor'u konuk ettiği sekiz lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Trabzonspor (6G 2B), bu rekabetteki son beş iç saha galibiyetinde de gol yemedi.

EN İYİ OYUNUMUZDU

Abdullah Avcı: "Trabzon inadıyla oynar. Trabzon'un yabancısı değilim. Afrika Kupası nedeniyle çok eksiğimiz oldu ama şikayet etmedik. Son haftalardaki en domine oyunu oynadık. Beşiktaş maçında da iyi oynadık. Hatay'ı tebrik ediyorum, harika işler yapıyorlar. Volkan hoca ve Erce Kardeşler'i de tebrik ediyorum. Onuachu ve Pepe hazır mı dönecek bakacağız.

SEZONUN REKORU

Hatayspor maçının ilk yarısında 13 şut çeken ve 29 kez rakip ceza sahasında topla buluşan Trabzon, bu sezon ilk yarılardaki en yüksek sayısına ulaştı. Toplamda ise 51 kez ceza sahasına giren Fırtına, sezonun rekorunu kırdı