Finale kaldı 4 maç

Maçın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar oldu, gol çıkmadı. İkinci yarı rakip büyük baskı kurdu. 68'de Rasmussen'i durduramadık. Avantajı korumayı başaran temsilcimiz, Konferans Ligi'nde çeyrek finale uzandı.

AKŞAM SPOR

İlk 11'de başlayan Ryan Kent, çıkarken tepki gördü.

Oyuna 74'te giren Mert Hakan sakatlanıp çıktı.

Çeyrek final eşleşmelerinde seri başı takım olmayacak.

SONUÇTA PLAN TUTTU

İsmail Kartal: "Elde ettiğimiz bir avantaj vardı. Rakip özellikle 2. yarı istekli ve arzuluydu. Unutmamak lazım 4-5 tane sakat var. Mert Hakan'ın sakatlığı vardı, doktoru iyi olduğunu söylemişti. Pazar günü büyük maç var, sonuçta planımız tuttu. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Allah'ın izniyle ligde de şampiyon olacağız."

GELİR 8.6 MİLYON €

Bu maça kadar 7.6 milyon euro gelir elde eden Fenerbahçe, Belçika ekibini saf dışı bırakarak 1 milyon euroyu daha kasasına koydu. Toplam gelirini 8.6 milyon euroya çıkartan temsilcimiz, şampiyonluğa ulaşması halinde yaklaşık 16 milyon euroluk gelir elde edecek.

9

Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde ilk maçını deplasmanda kazandığı dokuz çift ayaklı eleme turunda da yoluna devam etmeyi başardı.

KURA BUGÜN

UEFA Konferans Ligi'nde son 16 mücadelelerinin tamamlanmasıyla çeyrek fi nale yükselen takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde kura çekimi bugün Nyon'da gerçekleşecek. Kura çekimi 15.00'te EXXEN'den yayınlanacak.