Final var evlenemezsiniz

F.Bahçe-Trabzonspor maçı öncesi Ankara’da adeta olağanüstü hal ilan edildi.

22 Mayıs günü 19 Mayıs Stadı Kompleksi’nde düğün organizasyonu bulunanlar için valilikten onay şartı istendi. Düğün sahipleri, törene gelecek konuk listesiyle birlikte İl Güvenlik Kurulu’ndan ayrıca izin alacak

Türk sporundaki gerginlik, Arena’daki G.Saray-Trabzon maçında açılan pankartlar nedeniyle Türkiye Kupası finali öncesi doruğa çıktı. 22 Mayıs Çarşamba günü Ankara’da oynanacak F.Bahçe ile Trabzonspor arasındaki final için başkentte adeta “Olağanüstü Hal” ilan edildi.

ANKARA İl Güvenlik Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası finali için bazı özel güvenlik tedbirleri alınmasını kararlaştırdı. Kupa polemiği nedeniyle gerilen iki taraftar grubu için başkentte ayrı güzergahlar belirlendi.

DÜĞÜNLERE ÖZEL İZİN

İki takım taraftarı, birbirleriyle karşılaşmaması için 19 Mayıs Spor Kompleksi’ne farklı kapılardan alınacak. Stat çevresindeki özel işletmeler de kapalı olacak. Restaurant ve kafeterya işletmelerinin sahiplerine final maçı günü kapalı olacakları tebliğ edildi.

22 Mayıs günü düğün için 19 Mayıs Stadı Spor Kompleksi içindeki tesislerde organizasyonu bulunanlar için ise valilikten onay şartı istendi. Düğün sahipleri, gelecek konuk listesiyle birlikte İl Güvenlik Kurulu’ndan ayrıca izin alacak. Kompleks içinde 3 tesiste çarşamba günü 3 düğün vardı.

BİLETİ OLMAYAN YAKLAŞMASIN

F.Bahçe-Trabzonspor maçı için stat içi ve çevresinde 10 bine yakın polis görev yapacak. Ayrıca özel güvenlik de statta hazır bulunacak. Akreditasyonu veya bileti olmayanlar stat çevresine sokulmayacak.

Kupa finali, amatör müsabakaları da etkiledi. Güvenlik nedeniyle tüm amatör maçlar iptal edildi. Kompleks içinde yer alan spor tesisleri (Basketbol, Taekwondo, Boks, Tenis, Eskrim) kapalı olacak.

Canlı Yayında Muz Tedavisi -Video-

Müthiş iddia! Fernandes ve Fenerbahçe

Aybaba uçakta vedalaştı, Beşiktaş 'Favre' sesleri

Ünal Aysal'dan TFF'ye sert tepki

Galatasaray'ın Melo kararı çok yakın

Galatasaray'da ilk transfer operasyonu

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı

Harbi İmparator

Meireles'i bekleyen ağır ceza

Galatasaray-Trabzonspor maçındaki pankartlar gündeme oturdu!

Ali Ece yazdı:Oğuzhan’ın babasının söylediği gibi...