Filistin'e destek vermiş, kadro dışı kalmıştı! Trabzonspor, Youcef Atal'ı istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'dan sürpriz bir hamle geldi. Bordo-mavililer, Filistin'e destek verdiği için Nice'te kadro dışı kalan Cezayirli sağ bek Youcef Atal için harekete geçti. İşte detaylar...

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan Trabzonspor, transferde sürpriz bir hamle yaptı. Bordo-mavililer, Nice'te forma giyen ve Filistin'e destek verdiği için kadro dışı kalan Youcef Atal için kolları sıvadı.

FİLİSTİN'E DESTEK VERMİŞ, KADRO DIŞI KALMIŞTI

Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Ligue 1 takılarından Nice'te forma giyen Youcef Atal, Filistin'e destek veren paylaşımlarda bulunmuştu. 27 yaşındaki Cezayirli oyuncu, söz konusu paylaşımları nedeniyle Fransız ekibinde kadro dışı bırakılmıştı.

TRABZONSPOR TALİP OLDU

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Trabzonspor, Filistin'e destek verdiği için kadro dışı bırakılan Youcef Atal'ı kadrosuna katmak için Nice kulübüne resmi teklifte bulundu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Nice formasıyla şu ana kadar 6 resmi maça çıkan Youcef Atal, bu karşılaşmaların 5'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 361 dakika sahada kalan 27 yaşındaki Cezayirli sağ bek oyuncusu, 1 asistle skora etki etti.