Filip Novak Sivasspor'a, Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye! Yılın transferi

Filip Novak'la vedalaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, Çekyalı sol bekin yerine flaş bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, Sivasspor'un radarındaki Filip Novak'ın yerine eski Galatasaraylı Alex Telles'i transfer etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'de Filip Novak dönemi sona eriyor. Sarı-Lacivertlilerin gelecek sezon planları arasında yer almayan ancak 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Filip Novak, eski hocası Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Sivasspor'un radarında.

RIZA ÇALIMBAY ESKİ ÖĞRENCİSİ FILIP NOVAK'I İSTİYOR

Filip Novak'ı Trabzonspor'a kazandıran Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Filip Novak için görüşmelere başladı. Rıza Çalımbay'ın eski öğrencisini çok istediği, Sarı-Lacivertlilerin de transferde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. Tecrübeli sol bek ile Sivasspor'un yanı sıra Giresunspor da ilgileniyor.

FILIP NOVAK'IN YERİNE ALEX TELLES

Öte yandan mutlaka sol bek transferi yapacak olan Fenerbahçe, Filip Novak'ın yerini tartışılmayacak bir isimle doldurmak istiyor. Bu bağlamda gündeme gelen isim ise Galatasaray'ın eski futbolcusu Alex Telles oldu.

FENERBAHÇE ŞARTLARI ZORLAYACAK

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, Manchester United'da eleştiri oklarının hedefi haline gelen Alex Telles için çalışmalara başladı. Brezilyalı sol bek için satın alma ve kiralama formüllerini devrede tutan Fenerbahçe, iki ihtimali de değerlendirerek mali şartları zorlamayı planlıyor.

ALEX TELLES'İN MANCHESTER UNITED KARNESİ

Manchester United ile toplam 24 maça çıkan Alex Telles 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Kırmızı Şeytanlar ile 2024 yılına kadar kontratı bulunan 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.