Fernando Santos'tan öğrencilerine motivasyon! ''Skoru biz belirleyeceğiz''

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, oyuncularına seslendi. Kaybedecek bir şeyleri olmadığını belirten Santos, ''Skoru biz belirleyeceğiz.'' dedi. İşte detaylar...

Fanatik

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, ilk kez derbi heyecanını pazar akşamı yaşayacak. Süper Lig'in 20. haftasındaki Fatih Karagümrük mücadelesiyle takımın başına geçen Santos, ligde çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bu süreçte 9 gol atan Siyah-Beyazlılar, ağlarında 5 gol gördü. Türkiye Kupası çeyrek finalinde de Konyaspor'u 2-0'la geçen Beşiktaş, Portekizli çalıştırıcı idaresinde ligde ve kupada oynadığı son 5 resmi müsabakada kalesine duvar örmeyi başardı. Beşiktaş, ligin 23. haftasında 28 Ocak 2024 tarihinde Sivasspor'a deplasmanda 1-0 kaybettiği mücadeleden beri gol yemiyor.

SANTOS İÇ SAHADA KAYBETMİYOR

Fernando Santos, Siyah-Beyazlılar'ın başında lig ve kupada Tüpraş Stadyumu'nda 6 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 1 beraberlik alan Kartal, mağlubiyet yüzü görmedi. Söz konusu mücadelelerde fileleri 13 kez sarsan Beşiktaş, rakiplerine ise gol izni vermedi.

"HEPİNİZE GÜVENİYORUM"

Derbi öncesinde takımını motive etmek için cuma günkü toplantıda oyuncularına şu sözlerle seslenen Santos, ''Rakibimiz, Avrupa ve kupa defterini kapadı. Tüm ağırlığını lige verecektir. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Sadece kazanmak için sahada mücadele edeceğiz. Bunu yaparken takım savunmasını önce çıkarmamız gerekiyor. Ciddi anlamda ilk sınavımız bu olacak. Rakipten çok, bizim ne yapacağımızı önemli. Skoru biz belirleyeceğiz. Kontrollü oyun, isabetli pas. Hızlı atak. Şut... Kimliğimiz bu olmalı. Sahada söz sizde olacak. Hepinize güveniyorum.'' dedi.