Fernando Santos yıldız oyuncunun biletini kesti! Beşiktaş'ta ayrılık

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon için kadro planlaması şimdiden başlamış durumda. Siyah-beyazlı ekip, bu doğrultuda teknik direktör Fernando Santos'un kadroda düşünmediği yıldız oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sabah

Şampiyonluk yarışından erken kopan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor'a deplasmanda konuk oldu. Siyah-beyazlı ekip sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.

Kara Kartal'ın gollerini 23. dakikada Semih Kılıçsoy ile 54. dakikada yeni transfer Ernest Muci kaydetti. Ayrıca Muci, siyah-beyazlı formayla ilk golünü atmış oldu.

Siyah-beyazlı takımda 4 futbolcu, çeşitli gerekçelerle İstanbulspor maçında kadroya dahil edilmedi. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Tayfur Bingöl, kadroda yer almadı.

Bu oyuncuların yanı sıra Ante Rebic ile Tayyip Talha Sanuç da teknik direktör Fernando Santos'un kararı doğrultusunda kadroda yer almadı. Sakatlığından dolayı sözleşmesi dondurulan Hadziahmetovic de kadroda yer almadı.

Fernando Santos, Konyaspor maçından sonra bir kez daha kadroya almadığı Ante Rebic'i kafasından sildi. Hırvat futbolcu sezon başında Milan'dan transfer edildi.

Tercübeli isim aldığı süre boyunca beklenen katkıyı bir türlü gösteremedi. Rebic, İstanbul maçı kadrosuna dahil edilmezken tecrübeli oyuncuyla yeni sezonda yola devam edilmeyecek.

Siyah-beyazlı formayı 23 maçta terleten 30 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 5 asist üretti. Ante Rebic, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Eyüpspor ağlarını sarsmıştı.