Fernando Muslera için yolun sonu! Bir devir resmen kapanıyor...

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ile sarı kırmızılıların yolları ayıracağı iddia edildi. 11 yıldır Galaatsaray forması giyen Fernando Muslera yeni seçilecek yönetimin kararını bekliyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fernando Muslera dönemi sona erebilir. Geride bıraktığımız yıl deneyimli kalecinin ayrılık olasılığıyla ilgili resmi ağızdan açıklama gelmiş, Sarı-Kırmızılı taraftarları endişe sarmıştı. Yeni yönetimde de Fernando Muslera'yla vedalaşma opsiyonunun gündeme gelebileceği belirtildi.

FERNANDO MUSLERA AYRILIĞINI AYLAR ÖNCE DUYURMUŞTU

Ocak ayında bir TV kanalına açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Işıtan Gün, tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile yolların sezon sonunda ayrılacağını açıklamıştı. 2011-2012 sezonundan bu yana sarı kırmızılı formayı giyen Fernando Muslera, Çaykur Rizespor deplasmanında ağır bir sakatlık yaşamıştı. Yaşı ilerleyen Uruguaylı eldivenin sarı kırmızılı formaya veda edeceği iddia edildi.

YENİ GELECEK YÖNETİM SON SÖZÜ SÖYLEYECEK

Galatasaray'da bir yandan da seçim hazırlıkları devam ediyor. Adaylar Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Muslera konusunda ne karar vereceği ise merak konusu. Gelecek yönetimin 36 yaşına girecek olan oyuncunun yerine yeni bir kaleci transferi yapabileceği belirtiliyor.

11 SEZONDUR GALATASARAY FORMASI GİYİYOR

2011-2012 sezonu başında Lazio'dan 6 milyon 750 bin euro bedelle transfer edilen Fernando Muslera sarı kırmızılılarda 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Muslera, Galatasaray'da toplam 14 kupa kaldırırken şampiyonlukların yanı sıra 4 Türkiye Kupası, 5 de Süper Kupa kazandı.