Fernando Muslera, 6.5 milyon doları reddetti

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera, yuvada kaldı. 34 yaşındaki file bekçisi bugün 14.30'da Galatasaray ile sözleşmesini 3 yıl uzatacak.

AKŞAM

Galatasaray'da geleceği merak edilen Fernando Muslera'da mutlu son... Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Uruguaylı kaleciyle yeniden anlaştı. Nando, bugün saat 14.30'da düzenlenecek törende Galatasaray'la olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. Kolombiyalı Radamel Falcao'dan sonra 3 milyon 575 bin euro ile Galatasaray'ın en çok kazanan ikinci futbolcusu olan Muslera'nın maaşında da ciddi bir miktarda indirim yaptığı belirtildi. Nando'nun imza haberi Galatasaraylı taraftarları çok sevindirdi.

Fatih Terim'e hakaret etti savunması 'hesabım çalındı' oldu

6.5 MİLYON DOLARI REDDETTİ

Teknik direktör Fatih Terim de Fernando Muslera'nın takımda kalmasını çok istiyordu. 2011 yılında Lazio'dan transfer edilen ve tam 10 yıldır Sarı-Kırmızılı formayı terleten Muslera, bu süreçte 5'i Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere 14 kez kupa sevinci yaşadı. Her fırsatta Galatasaray'ı ve Türkiye'yi çok sevdiğini belirten G.Saray'ın sembol ismi Muslera, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da futbolu Sarı-Kırmızılı forma altında bırakmak istediğini vurgulamıştı. Muslera'ya MLS ekibi Los Angeles FC talip olmuş hatta yıllık 6.5 milyon dolar önermişti. Ancak Nando bu teklifi kabul etmedi.

Kolombiya basını: Falcao, golleri atıyor

10: Bu sezon 11 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında forma giyen Fernando Muslera kalesinde 10 gol gördü.

Mustafa Muhammed, hırsızlığa maruz kaldı