Fernando Muslera 3 isim saydı: Devam edecekler mi bilmiyoruz

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçı sonrası konuştu. Fernando Muslera; Sofiane Feghouli, Arda Turan ve Ryan Babel'e teşekkür etti.

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklama yaptı. Fernando Muslera; Sofiane Feghouli, Arda Turan ve Ryan Babel'in devam edip etmeyeceklerini bilmediğini söyledi ve kendilerine teşekkür etti.

FERNANDO MUSLERA: ÖZ ELEŞTİRİ YAPMAMIZ LAZIM

Tecrübeli futbolcu, "Çok kötü bir sezon geçirdik. Mutlu değiliz. Bizim elimizde olmayan bazı durumlar da oldu. Kulübün içinde bulunduğu durumu da erken zamanda çözeriz. Kendimizi düzeltmemiz, öz eleştiri yapmamız lazım. Yeni sezonda umarım daha iyi olacağız." dedi.

"TARAFTARLAR BİZİ ŞİKAYET ETMEKTE HAKLI"

Açıklamalarına devam eden Uruguaylı eldiven, "Taraftarlara minnettarım. İyide, kötüde, yensek de yenilsek de yanımızdalardı. Desteklediler bizi. Kötü sonuçlarda şikayet etmek hakları. Gelecek sezon onları yanımızda istiyoruz." diye konuştu.

FEGHOULI, ARDA VE BABEL'E TEŞEKKÜR

Muslera, son olarak, "Aramızda bugün olmayan oyuncular vardı. Feghouli ve Arda gibi. Babel'e de. Kontratları bitti. Devam edip etmeyeceklerini bilmiyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz." değerlendirmesini yaptı.