Ferdi Kadıoğlu'nda imza bilmecesi! Fenerbahçe'nin elini zayıflatan gelişme

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na talipler arttı, yönetim mukavele yenilemek için hayli terleyecek... Slavia Prag maçında 1 gol 1 asistle yenilgiye rağmen yıldızlaşan ve alkış alan Ferdi Kadıoğlu ile 3 yıllık anlaşma konusunda daha önce belli bir mesafe alınmıştı. Ancak gelen teklifler oyuncunun aklını çelerken, yönetimin elini zayıflattı.

AKŞAM

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında önceki gün Slavia Prag'a mağlup olan Fenerbahçe'de Arda Güler ile birlikte taraftar tarafından alkışlanan ikinci isim olan Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi yeniden gündeme geldi.

Sarı-Lacivertliler, Prag maçında 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki genç oyuncu ile 3 yıllık anlaşma konusunda belli bir aşamaya gelmişti. Ancak hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen cazip teklifler bu anlaşmanın resmiyete dökülmesine engel oldu.

Joachim Löw İstanbul'da ev bakıyor! İşte Fenerbahçe'de kazanacağı ücret

FERDİ'NİN YANITI KAFALARI KARIŞTIRDI

Fenerbahçe yönetimi, takımda mutlaka kalmasını istediği Ferdi Kadıoğlu'na yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu ise takımın yeni hocasının belirlenmesi sonrası son kararını verecek. 22 yaşındaki genç yetenek Slavia Prag maçının ardından, "Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım diyebilir misin?" sorusuna, "Menajerim Fenerbahçe ile olan görüşmeleri ilerletiyor. Sezon sonuna dek Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Menajerimin ve kulübün gerekli açıklamayı yapmasını bekleyeceğim." ifadelerini kullanarak kafaları karıştırdı.

"Fenerbahçe'yi sersemlettiler"

İSMAİL KARTAL: "BİZİM TAKIMIN JOKERİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise önceki gün oynanan Slavia Prag maçı sonrası Ferdi ile ilgili sorulan soruya "Ferdi bizim takımın jokeri. Elimizde sol bekimiz yok, mecburen Ferdi'yi sol bek oynatıyorum. Novak olsa tabii ki ben Ferdi'yi ön tarafta kullanmak istiyorum. Ferdi de maşallah çocuk, sol beke koyuyoruz, orada da aslan gibi oynuyor." yanıtını vermişti.

Ferdi, Fenerbahçe'de 108 maça çıktı 10 gol atıp 9 da asist yaptı.