Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz talip! Menajeri koşa koşa görüşmeye gitti

Fenerbahçe'yle henüz sözleşme uzatmayan Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz talip. İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forrest, Ferdi Kadıoğlu için devreye girdi. Oyuncunun menajeri, Nottingham Forrest ile görüşmek üzere İngiltere'ye gitti. Ferdi Kadıoğlu'nun tercihi ise Premier Lig'de top koşturmak. İşte detaylar…

Takvim

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezonunda bitecek olan ve Sarı-Lacivertlilerle hala yeni kontrat yapmayan Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz bir talip çıktı. A Milli Futbol Takımımızı seçen Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forrest talip oldu.

FERDİ KADIOĞLU'NUN MENAJERİ İNGİLTERE'YE GİTTİ

Ferdi Kadıoğlu'nun menajeri, Nottingham Forrest'ın davetlisi olarak İngiltere'ye gitti. Championship ekibinin teklifini dinleyecek olan Hollandalı menajer daha sonra Ferdi'yi bilgilendirecek ancak Ferdi'nin Championship'e değil Premier Lig'e gitmeyi tercih ettiği, menajerinin serbest oyuncu statüsünde herhangi bir takımla görüşme yetkisi olmasına rağmen Premier Lig'den bir talep gelmedi.

BEKLEDİĞİ TEKLİF GELMEZSE FENERBAHÇE'YLE MASAYA OTURACAK

Ferdi ve menajerinin mart ayına kadar teklifleri değerlendireceği beklediği teklif gelmezse Fenerbahçe ile görüşmelerin yeniden başlayacağı, Fenerli yöneticilerinde Ferdi'nin menajerinin temaslarını yakın takibe aldığı gelen haberler arasında.