Meğer sadece Mesut Özil değilmiş: Ferdi Kadıoğlu sürprizi

Mesut Özil'i Olympiakos maçında dinlendirecek olan Vitor Pereira, Attila Szalai-Kim Min-Jae ve Ferdi Kadıoğlu-İrfan Can Kahveci ikililerinden birini de yedek kulübesine çekecek. Mesut Özil'in yanı sıra Vitor Pereira'nın en güçlü adayının Ferdi Kadıoğlu olduğu öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Mesut Özil'i dinlendirme kararı almıştı. Vitor Pereira'nın birkaç rotasyona daha gideceği ve dinlendirilecek isimlerden birinin de Ferdi Kadıoğlu olacağı belirtiliyor.

VITOR PEREIRA FERDİ KADIOĞLU'NU DA DİNLENDİRECEK

Sabah'ın haberine göre Olympiakos maçında rotasyona gidecek olan Vitor Pereira, Attila Szalai-Kim Min-Jae ve Ferdi Kadıoğlu-İrfan Can Kahveci ikililerinden birini dinlendirme kararı aldı. Vitor Pereira'nın en güçlü adayının Ferdi Kadıoğlu olduğu öğrenildi. Göztepe maçında cezalı olan Marcel Tisserand ve Mert Hakan Yandaş ile Yunanistan deplasmanına ilk 11'de çıkacak.

SOSA VE NOVAK İLK 11 BAŞLASA DAHİ...

Öte yandan Fenerbahçe'de Jose Sosa ve Filip Novak'ın Olympiakos maçında ilk 11'de başlasa da 90 dakikayı tamamlamaları beklenmiyor.