Fenomen Ronaldo'nun göz bebeği Galatasaray'ı şampiyon yapmaya geliyor! Dursun Özbek şov

Fenomen Ronaldo'nun sahibi olduğu Real Valladolid'i yeniden La Liga'ya çıkaran müthiş golcü, Galatasaray'ın yolunu tutuyor. Dursun Özbek transferde atağa kalkarken, Ronaldo'nun oyuncusu için istediği rakam da ortaya çıktı. İşte Dursun Özbek'in flaş transfer hamlesi...

aksam.com.tr

Dursun Özbek'in göreve gelmesiyle transferde atağa kalkan Galatasaray, Fenomen Ronaldo'nun sahibi olduğu Real Valladolid'in golcüsü için harekete geçti. Yeni sezonda ileri uçta işi sağlama almak isteyen Dursun Özbek, Fenomen Ronaldo'nun takımının vazgeçilmez parçası olan forvete göz koydu.

DURSUN ÖZBEK, FENOMEN RONALDO'NUN YILDIZINI KAPIYOR

Seferovic sonrası hücuma bir transfer daha yapmak isteyen Dursun Özbek, Sabah'ın haberine göre Real Valladolid forması giyen Shon Weissman'ı gündemine aldı. Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo'nun sahibi olduğu Real Valladolid'i tekrar La Liga'ya çıkaran başarılı golcü için temaslar başladı.

10 MİLYON EURO İSTEDİLER

Fenomen Ronaldo, İsrailli golcüsü için kapıyı 10 milyon eurodan açtı. Dursun Özbek söz konusu rakamı yüksek bulurken önümüzdeki günlerde İspanyol ekibine teklif götürüleceği ve pazarlık masasına oturulacağı belirtildi.

38 MAÇTA 23 GOLE KATKI VERMİŞTİ

Real Valladolid formasıyla geçtiğimiz sezon ligde çıktığı 38 maçta 20 gol, 3 asistlik müthiş bir performans sergileyen Weissman'ın kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 26 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Hikmet Karaman'ın olaylı transferi Fenerbahçe'ye! Yer yerinden oynayacak...