Fenomen Okan Kocuk! Trabzonspor-Giresunspor maçında penaltıyı kurtardı, hareketi gündem oldu!

Spor Toto Süper Lig'de Okan Kocuk'un gecesi... Ligin 22. haftasında oynanan Trabzonspor-GZT Giresunspor arasında oynanan karşılaşma uzun seneler unutulmayacak gibi. Giresunspor'un performansıyla alkış alan kalecisi Okan Kocuk, uzatma dakikalarında kurtardığı iki penaltıyla sosyal medyada da gündem oldu.

Aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor evinde Giresunspor'u ağırladı. Bordo-mavililer, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Maçın en çok konuşulan ismi Giresunspor'un kalecisi Okan Kocuk oldu. Galatasaray'dan Giresunspor'a transfer olan Kocuk, çıkardığı iki penaltı ile maçın adamı oldu.

Karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy, dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde ceza sahasında yaşanan pozisyonu VAR'dan izledi ve penaltı noktasını gösterdi.

Bordo-mavililerde Bakasetas 90+5. dakikada penaltıdan yararlanamadı. VAR incelemesinin ardından penaltı esnasında ceza sahasına giren futbolcular sebebiyle penaltı atışında ihlal olduğu belirlenerek atış tekrarlandı.

Fırtına'yı Okan Kocuk dindirdi! Maç sonucu: Trabzonspor-GZT Giresunspor: 1-1

PENALTIYI KURTARDI HAYKIRIŞI DİKKATLERDEN KAÇMADI

İlk penaltıyı çıkaran Giresunspor'un kalecisi Okan Kocuk, 90+8. dakikada bir kez daha Bakasetas'a izin vermedi ve takımının 1 puanında önemli rol oynadı.

Genç eldiven, penaltıyı kurtarmasının ardından kendi ismini haykırarak "Okan Kocuk" diye bağırması dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE O ANLAR

Okan Kocuk'tan penaltı itirafı

ŞİMDİDEN ZİRVEDE

Okan Kocuk, 2014/2015'ten bu yana bir Süper Lig sezonunda en fazla penaltı kurtaran kaleciler arasına girdi.

26 yaşındaki kaleci, bu sezon 4 penaltı kurtardı ve zirveyi bu alan Beto ve Harun Tekin ile paylaşıyor.

Kocuk'un diğer maçlarda gösterdiği performans da alkış aldı. Bu sezon Okan Kocuk, Süper Lig'de kalesine gelen 24 şutun 20'sini çıkarmayı başardı.

Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da kötü haberler peş peşe...

OKAN KOCUK: "SON ANA KADAR BEKLEDİM..."

Okan Kocuk, maçın ardından şu ifadeleri kullandı:

Hakan Keleş: Okan Kocuk inanılmaz

Orhan Ak'tan Hüseyin Türkmen açıklaması: Tamamen teknik bir karar...