Fener‘in zaferini G.Saraylı‘lar kutladı!

G.Saray’ın maça çıkmama kararının ardından tatile çıkan oyuncular Ersin Dağlı, Mensah Bonsu ve Malik Samory Hairston bir ara kendinden gecip ‘We Are The Champions’ şarkısına da eşlik ettiler.

SAMET ADAY

G.SARAY Liv Hospital, F.Bahçe Ülker’le yapması gereken Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 7. maçına çıkmamıştı. Sarı-Kırmızılı takım gerekçe olarak can güvenliklerinin olmadığını iddia etmişti. Bunun üzerine şampiyonluk ipini göğüsleyerek F.Bahçe Ülker'in teknik patronu ve oyuncuları önceki gün Reina’daydı. Şampiyonluk kutlaması için bir araya gelen ekibe Sırp koç Zeljko Obradovic’in de dahil olmasıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

MEKANDAN KIZLARLA AYRILDILAR

Gecenin en büyük sürprizine ise G.Saraylı basketbolcular imza attı. ABD asıllı Türk oyuncu Ersin Dağlı, sezonun ve final serisinin başarılı oyuncuları Mensah Bonsu ile Malik Samory Hairston, takımın almış olduğu kararı çiğneyerek F.Bahçeli oyuncularla beraber eğlendi. Gece kulübünü kızlarla terk eden G.Saraylı basketbolcular bir ara kendinden geçip, ‘We Are The Champions’ adlı şarkısını F.Bahçeli oyuncularla beraber söylediler. F.Bahçeli yıldızların da 3 G.Saraylı oyuncuyu aralarında bulundurmaktan son derece mutlu oldukları gözlendi.

HAİRSTON VE ERSİN DAĞLI