Fener'in rüyası Timo

Golcü özellikli hücum jokeri arayan Kanarya, gözünü Timo Werner'e dikti. R. Leipzig'de de umduğunu bulamayan Alman yıldızın kiralanması için çalışma var. İngiliz ekipleri de peşinde.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

2020'de 53 milyon euroya Leipzig'den Chelsea'ye giden ancak Premier Lig devinde umduğunu bulamayan Timo Werner, çıkış yaptığı Leipzig'e geçen sezon geri döndü ancak yine beklentilerin uzağında kaldı. Alman ekibi, 20 milyon euroya kadrosuna kattığı 27 yaşındaki hücum jokerini daha fazla değer kaybetmeden elden çıkarmak istiyor. Ryan Kent, Cengiz, Joshua King'den skor katkısı alamayan Sarı-Lacivertliler, Dzeko'ya golcü kanat partneri olarak Timo Werner'i getirmeyi arzuluyor.

13 MAÇTA 2 GOL ATTI

Alman ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Timo Werner'i Wolfsburg, West Ham, Crystal Palace, Fulham gibi takımlar takip ediyor. Ancak İngiltere'de bu futbolcuya karşı bir önyargı var. Bu sezon 13 maçta 2 gol atabildi... Sarı-Lacivertliler ise hem Dzeko hem Tadic'e altarnatif olarak kullanmak istiyor. Kiralanması için bir düşünce var. Ancak bonservisiyle gönderilmesi de yüksek ihtimal. Şu anda hücum için en güçlü aday Timo Werner...