Fener'in kritik Bodrum virajı

Ligde son olarak Samsunspor'la ve hafta içi Manchester United ile berabere kalan Fenerbahçe, bu akşam Bodrum'u konuk edecek. Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki derbi öncesi F.Bahçe, bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Bodrum FK'yı konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a karşı iyi performans gösteren Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılsa da iyi performansını Bodrum FK maçında göstermek istiyor.

Ligde şu ana kadar 8 karşılaşmaya çıkan Sarı-Lacivertliler 5 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet ile 17 puanda bulunuyor. Son olarak geçen hafta Samsunspor ile deplasmanda dramatik şekilde 2-2 berabere kalan Kanarya'nın puan kaybına tahammülü yok. 1 maçı eksik olan F.Bahçe, lider G.Saray'ın 8 puan gerisinde bulunuyor.

KANARYA'DA 3 EKSİK VAR

Fenerbahçe'nin bu sınav öncesi sakatlığından ötürü sezonu kapatan Oosterwolde forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Cengiz Ünder de kadroda olmayacak. Sarı kart cezalısı Fred de formadan uzak olacak. Bodrum FK ise çıktığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyet aldı.

Deplasman ekibi ise bir mucize hikayesi yazmak istiyor. Bodrum'da sakatlıkları bulunan Tunahan Akpınar, Süleyman Özdamar forma giymeyecek. Yarın ise Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi, sezonun kaderini etkileyecek. Fenerbahçe kaybeder Aslan kazanırsa fark 11 puana yükseliyor. Beşiktaş ise Kanarya'nın 3 puan önünde.

SOLDA FAVORİ MERT

Sarı Lacivertliler'de sezonu kapatan Jayden Oosterwolde'nin yokluğunda M.United karşısında sol bekte oynayan ve iyi performans gösteren Mert Müldür'ün, artık bu bölgede oynaması bekleniyor. Hücumcu olan Filip Kostic 2, Levent Mercan ise 3'üncü alternatif olarak görülüyor.

ADA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Jose Mourinho'nun M.United maçından sonra, "Hakemlerle ilgili konuşmayacağım, UEFA organizasyonlarında yer almayan bir takımı çalıştıracağım" diye kurduğu cümle İngiltere'de olay oldu. Ada basını, Portekizli hocanın yeniden İngiltere'ye dönme konusunda istekli olduğunu ileri sürdü.

FENER AŞIĞI BONUCCİ

İtalya U-20 Takımı'nın yardımcı antrenörü olan Leonardo Bonucci, F.Bahçeli futbolcularla akşam yemeği yedi ve Samandıra'daki antrenmanı ziyaret etti. Sadece 6 ay F.Bahçe'de forma giyen İtalyan efsane, Sarı-Lacivertliler için "Tutku" paylaşımı yaptı.