Fener'in imdadına Batsman yetişti

İlk yarıda çok pozisyon harcayan Kanarya, Figueiredo'nun atılmasıyla etkisini artırsa da golü bulamadı. 90+4'te Batshuayi, penaltı atışıyla takımına can verdi.

AKŞAM SPOR

Rade Krunic, Süper Lig'de ilk kez 11'de forma giydi.

Kanarya devreye 1.15'lik gol beklentisiyle girdi.

V.Babacan bu sezon kendi kurtarış rekorunu kırdı.

2

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kırmızı kart gören oyuncular: Figueiredo, Maxim, İsmail Yüksek.

30

İstanbul Başakşehir maçının ilk yarısında rakip ceza sahasında topla 30 kez buluşan Fenerbahce, bu sezon daha yüksek sayıya sadece sezon rekoru kırdığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında ulaştı (31).

ORTA TAMAMLANIYOR

Sarı-Lacivertliler'de sakatlıkları bulunan Crespo ve Zajc'ın son durumu belli oldu. Teknik direktör İsmail Kartal, iki oyuncusuyla ilgili Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeli haberi verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Crespo ve Zajc'ın bugün idmanlara başlayacağını söyledi. Kartal, "Biz şampiyonluğa oynayan bir takımız. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Crespo ile Zajc, yarın (bugün) takım antrenmanlarına başlayacak. Djiku aramıza katıldı. Her geçen gün daha güçlü bir şekilde takım derinliği olarak hazırlanabileceğiz." İsmail Kartal, dünkü maçta ise Samsunspor mücadelesine göre kadroda iki değişiklik yaptı. Başakşehir karşısında Bonucci ve Fred kadroda yer almazken Serdar Aziz ve yeni transfer Rade Krunic mücadeleye ilk 11'de başladı.