Fener'den ikisi bir arada

Boşnak orta saha Kanarya'nın teklifini kabul etti ancak Milan'la yapılan pazarlıklarda henüz mutabakat sağlanmadı. L'Equipe de Cengiz'in F.Bahçe'ye gittiğini duyurdu.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Transfer dönemini 4 takviye ile tamamlamayı planlayan Fenerbahçe'deki belirgin iki hedef Rade Krunic ve Cengiz Ünder. Sarı-Lacivertliler'in bu hamleleri, Avrupa'nın en önde gelen haber kaynaklarında manşetleri süslüyor. La Gazzetta dello Sport, 29 yaşındaki defansif orta saha Rade Krunic'in Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini yazdı. Milan'da kazandığından daha iyi bir teklif alan futbolcunun gelmek istediği ancak kulübünün pazarlıkta direttiği vurgulandı.

KRUNİC'TE EDİN DZEKO FAKTÖRÜ

Calciomercato'daki habere göre; Milan Sportif Direktörü, Rade Krunic'i göndermek istemediklerini ve bu sebeple 15 milyon euro istediklerini bildirdi. Fenerbahçe ise bu bedeli 10 milyon euronun altına düşürmeye çalışıyor. Tekliften etkilenen futbolcunun Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdığı net şekilde ortada. Öte yandan İtalyan medyasında Fenerbahçe'ye transfer olan Bosna-Hersek'in yaşayan efsanesi Dzeko'nun önemli bir koz olduğu hatırlatıldı.

CENGİZ ÜNDER'E 15 MİLYON EURO

L'Equipe'in, "Fenerbahçe, Cengiz'i 15 milyon euroya transfer etti" haberi gündeme bomba gibi düştü. Ancak Sarı-Lacivertli kaynaklar, milli futbolcu için yapılan teklifin 8+4 milyon euro olduğunu ifade ediyor. Ayrıca 26 yaşındaki kanat oyuncusunun yıllık maaşı da 3 milyon euro seviyelerinde olacak. Bir bakıma Cengiz Ünder transferi Fenerbahçe'ye 15 milyon euroya geliyor. Orta saha Rade Krunic ve kanat oyuncusu Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye toplam maliyeti 25 milyon euro olarak gözüküyor...